Billetter

Vælkommen te’ Norges mæst følkele fæstival og årets bæste fæst! Endelig får vi feire vømmøl på riktig måte, og under Vømmølfestivalen 2022 står landets mest eminente vømmølorkestre på de forskjellige scenene og skaper den umiskjennelige vømmølstemningen som kun kan oppleves disse dagene. Billetter ligger for salg på Kultar.no.

Åpningskonsert med Vømmølgutan

Åpningskonsert for Vømmølfestivalen skjer i dalføret der det hele startet og i Hans Rotmo’s hjemmebygd. Konsertarenaen er som før «midt i de tause graners land» – platået ovenfor Hærfossen. Vømmølgutan har med seg Petter Andreas Røstad og Torfinn Hofstad når de spiller gode gamle klassikere fra Vømmøluniverset.

Med seg har de også årets åpner Odd Helge Roksvåg, som skal fortelle om starten på Hans Rotmos karriere og hvordan hjemplassen Helgådalen reagerte på suksessen som fulgte. Dette blir interessant!

Festivalpass Vømmølfestivalen 2022

Med festivalpass får du inngang til vømmølfesten i Porcelen Avenue i Verdal sentrum fredag 3. juni og Storvømmølfesten i Folkeparken lørdag 4. juni.
Det er kun et begrenset antall festivalpass tilgjengelig.

Fredag 3. juni kl. 21.00: Vømmølfæst i Porcelen Avenue

Vømmølfesten fredag kveld foregår i Jernbanegata med fire serveringssteder og musikk fra tre scener! Verdal hotell, Tapas Mat og Vinhus, Fæbys påpp-opp-telt og et stort vømmøltelt utgjør Porcelen Avenue. Aldersgrense fredag: 20 år.

Lørdag 4. juni kl. 20.00: Storvømmølfæst

Lørdagsbillett gir inngang til Storvømmølfæst’n i Folkeparken lørdag kveld.
Aldersgrense Folkeparken lørdag: 18 år. Pris ved inngang: 450,-. 

Ledsagerbevis godtas.
Alle billetter må byttes i armbånd. Nærmere informasjon kommer.